Millaisia tietoja minusta kerätään ja mihin tarkoitukseen?

Palvelussa ei kerätä henkilötietoja. Palvelua käyttääkseesi sinun ei tarvitse tunnistautua. Palvelu toimii anonyymisesti. Palvelussa käytetään evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Palvelu toimii myös ilman evästeitä. Logitietoja säilytetään maksimissaan 6 kk.

 

Millä perusteella henkilötietojani kerätään?

Palvelusta tallennetaan käyttäjän IP-osoite webbipalvelimen logiin. 

 

Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Maksimissaan 6 kk.

 

Luovutetaanko tai siirretäänkö henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Palvelun käyttäjän henkilötietoja ei kerätä eikä luovuteta kolmansille osapuolille.

 

Miten henkilötietoni suojataan?

Palvelu käyttää voimassaolevaa SSL-sertifikaattia tietoliikenteen salaamiseksi.

 

Käsitelläänkö tietoja ETA:n ulkopuolella?

Tietoja ei käsitellä ETA:n ulkopuolella.

 

Voidaanko tätä tietosuojalauseketta muuttaa?

Tätä tietosuojalauseketta voidaan muuttaa mutta muutoksesta ilmoitetaan palvelussa.

 

Miten voin käyttää tietosuoja-asetuksen mukaisia oikeuksiani?

Voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joka palvelee tietosuoja-asetuksen mukaisissa kysymyksissä.

 

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Yhteyttä voitte ottaa Nelumbo Oy / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sähköpostiosoitteeseen kysyäksesi lisätietoja tietosuoja-asetuksen mukaisista oikeuksistasi. Sähköpostiisi vastataan mahdollisimman pian - vähintään 7 päivän sisällä.